Huhhuh. On kotiuduttu pari päivää sitten mökiltä. Kaunista oli ja oikein ihanaa nähdä rakasta siskoa ja siskon perhettä. MUTTA olipahan sitten tietysti minun tuuriani että sinä päivänä kun mentiin, paistoi aurinko ja oli suht. lämmintä. Loput päivät olikin niin kylmiä että piti olla hupparit ja viltit päällä että tarkeni. Nyt kun tultiin takaisin tänne etelämpään kaupunkiseudulle niin hellettä riittää. Aika lailla normaalia tuuria minulle.

Huomenna on konnaneidin akvaario tulossa päiväsaikaan, joten sitä odotetaan innoissaan koko perhe, Retsi tietysti eniten ;) Juuri haettiin kiviä ulkoa akvaarioon ja ovat nyt kiehumassa hellalla. Kerkesin juuri ja juuri kävellä kilometrin ja takaisin kun piti jo juosta vessaa. Sekin oli jo aika hyvin, yleensä tulee hätä siinä puolen kilometrin kohdalla ja pakko kääntyä takaisin.

Väsymys vaivaa taas oikein olan takaa. Ei jaksaisi persettään nostaa, ei sitten millään.  Päätin jo että huomenna soitan sinne lekurille ja sanon että töihin en mene, etenkään tällä helteellä kun en edes ulos asunnosta onnistu lähtemään. Saa nähdä mitä lääkäri setä/täti sanoo, vai sanooko peräti mitään. Vai onko kuitenkin niin että en saa taas mitään aikaiseksi. Itseänikin vituttaa se etten saa mitään aikaiseksi. Olisi kotonakin pitänyt siivota jo pari päivää sitten, lupasin avokille että imuroin. No tässä sitä maataan edelleen. Mahassa möyrii ja vessassa juostaan tasaiseen tahtiin. Miten voikin vetää niin naatiksi. No tietysti kuumalla ilmalla ripuli on vaiken tauti mitä voi olla, kun nesteitä menee, muttei oikein jaksa enää edes juoda.

Mutta huomenna lisää akvaariosta ja ehkäpä laitan kuvankin. Pitäisi luoda ihan oma blogi nuille elukoille :P