Ja seuraavana kuvia puvustani sekä seuralaisteni puvuista.

Eli tässä siis täysin valmis pukuni tilpehööreineen päivineen. Viitta sekä lanteilla roikkuva pussukka on ommeltu täysin käsin. koko pukua ei ihan viitsinyt alkaa käsin väsäämään, olisi mennyt ikä ja terveys. Aikaisemmasta suunitelmasta poiketen, en laittanut aluspukua ollenkaan päälle, mikä olisin hyvä idea sillä sää oli jokseenkin lämmin ja aluspuvun kanssa olisin sulanut.

Tässä vielä lähikuva pussukastani ja vyöstä;

Ja tietysti piti ottaa kuvia myös ystävistä puvuissaan. Haihattelija punaisessa puvussaan jonka hän on itse tehnyt, sekä ystäväni H puvussa joka on myöskin minun käsialaani. Eli puku on hänellä lainassa minulta. Päässä H:lla on huntu (joka suttaukseni takia ei valitettavasti näy kunnolla) joka oli ystäväni A:n käsityötä, ja myöskin lainassa. Omaa huntuani en sitten käyttänyt ollenkaan sillä jotenkin se ei mielestäni istunut minulle. Näytin naamasta kapalovauvan ja possun sekoitukselta XD Mutta vannetta käytin kyllä.

Olen hieman haikeilla mielin markkinoiden jälkeen, sillä odottaminen oli puolet huvista. Eikä ole enää pukuakaan mitä tehtailla, että mitäs sitä sitten keksisi :D Keskiaikaneidot (ja yksi rouva) odottelevat jos seuraavaa projektia XD