Noniin nyt alkoi hieman ahdistaa.... Elikkäs olen menossa perjantaina sinne avanna ja j-pussi leikatuille tarkoitetulle mini kurssille. Vähän jännittää jo valmiiksi. Tänään kaikki osallistujat saivat viikonlopun aikataulun. Kuulostaa muuten kivalta MUTTA lauantaina on tiedossa ravintola reissu. Ravintola sijaitsee Kampissa ja Kampin ravintoloissa, useimmissa, ei ole vessaa ravintolan sisällä... Että hirmu kiva paikka. Ja ravintolaillan jälkeen on vuorossa stand up komiikkaa studio pasilassa. Muutoin kiva, mutta kyseessä on siis kahden tunnin teatteriesitys (sisältää lyhyen tauon). Mietin vain, että kuka oikein on valinnut nämä paikat vessavammaisille ihmisille? Lähetin myöskin B-lausunnon, jossa selkeästi sanotaan että juoksen vessassa jopa 25 krt päivässä ja vessaan pitää päästä koko ajan. No teatterista tuskin voi lähteä kesken kaiken paskalle. Ymmärrän että avanteelliset voivat varmasti tällaisesta nauttia, mutta j-pussilaiselle voi olla aika haasteellista, vaikkei olisi tulehdustakaan pussissa. Etenkin kun teatteriin mennään suoraan ruokailun jälkeen.

Tästä ainakin näkee, että kurssi on siis kuitenkin enemmän suunnattu avanteellisille ihmisille, ja olisi ollut ihan mukavaa, jos minulle olisi jo aikaisemmin ilmoitettu, että oiheistoiminta ei ehkä sovellut vessavammaiselle. Toinen "kiva" ylläri oli se, että lauantaille on järjestetty myös jonkinlainen tiimikisailu (voi jee) joka pidetään ulkona. Mitä mitä mitä?!?! Vihaan urheilua sen kaikissa muodoissa, lähinnä jo siksi että alkaa tulla kipuja kun vähänkin rehkii. Ulkona ei myöskään ole sitä vessaa... Eli mitä ilmeisemmin kurssia ei ole tarkoitettu sairaille ihmisille... Olisi ollut mukavaa, jos sekin olisi  mainittu jo alussa, että jos sinulla on j-pussi mikä on tulehtunut, niin vaikka kurssi on tarkoitettu myös sinulle, se ei sitä ole.

Okei, ehkä stressaan turhaan. Voinhan mennä ravintolaan mukaan, skipata teatteri-illan (ja hengailla pari tuntia helsingin keskustassa odotellen bussikyytiä takaisin hotellille) ja ulkoliikuntaankaan tuskin on pakko ottaa osaa jos ei siihen pysty... Mutta edelleen, olisi ollut kiva jos näistä asioista olisi kerrottu etukäteen, etenkin kun B-todistuksestani käy kyllä ilmi kuinka sairas olen.

No mutta, jää nähtäväksi mitä käy... Nyt odotan jännityksellä ja kauhulla viikonloppua.. Voikohan sen vielä perua?