Lääkäri sitten soitteli... Enpä tiedä mitä tästä nyt pitäisi ajatella. Päälimmäinen ajatus kait on sitten saada minulle mahdollisimman nopeasti avanne jotta pääsen työelämään takaisin. VAIKKA siis sehän EI ole se pääpointti... Humiraa ei aiota kokeilla, koska ei ole mitään tutkimuksia siitä että se oikeasti tehoaisi. Azamun ehkä lopetetaan koska siitä ei ole mitään hyötyä. Että nyt mennään niillä maitohappobakteereilla (joita otin muuten eilen kaksi, ja juoksin vessassa vesiripulilla koko illan ja yön, vähän rauhoittui kun olin ottanut 4 litalginia ja panacodia), Visiblinillä (jota olen kokeillut eikä auta paskan vertaa, hahhaha olipa hauskasti sanottu PERKELE) sekä Imodiumilla, joka myöskään ei ole koskaan auttanut. Eli olisin voinut suoraan mennä luontaistuotekauppaan, kertoa että ripulia on, olisin saanut kuitulitkua, maitohappobakteereja ja jotain hiilitabletteja tms. Tulisi muuten varmaan halvemmaksi...

Sairasloma on kuukauden loppuun, eikä sitä jatketa kuin vasta kuukauden lopussa JOS nuo luontaistuoteet (jotka on jo kokeiltu, ja  huonoksi todettu) ei toimi. Miksi tästä tehdään niin vaikeaa? Vai onko niin, että Kela vaatii jotta pitää kokeilla uudelleen ja uudelleen lääkkeet jotka ei oikeasti toimi, jotta voivat katsoa että kaikkea yritetään. Ehkä Kelassa katsotaan että jos en syö lääkkeitä niin en voi olla sairaskaan, koska kyllähän kaikkeen vaivaan joku pilleri löytyy. ISO ISKU TEILLE! EI LÖYDY! Elikkäs kuukauden lopussa soittelen taas lääkärille jotta sairaslomaa jatkettaisiin. Olen jo miettinyt että onko tämä kaiken vaivan arvoinen? Kela ei taida sitäkään ymmärtää, että tienaan puolta enemmän töissä, kuin mitä Kelalta saa. Joten kumman oikeasti mielummin valitsisin?!?! Palkkanikaan ei ole kummoinen, siitä puolet pois... Katsotaan nyt miten pärjään, opintolainakin pitää maksaa. TOSIN sentään suomessa saa jotain rahaa, on maita joissa olisin sukulaisten armoilla. Se pitäisi aina yrittää muistaa tässä omassa onnettomuudessa jota elämäksi kutsutaan.

Toki ymmärrän Kelankin kannan. On varmasti monia ihmisiä jotka mielummin elelisivät vain sairaspäivärahalla tekemättä mitään, samoin kuin on monia työttömiä, jotka mielellään  hengailevat päivät pitkät ja vain nostavat työttömyystukea. Eikä Kela ole vielä edes ottanut kantaa asiaani millään tavalla, on vain valmiiksi jo hyvin negatiivinen näkemys muiden ihmisten kokemusten perusteella koko laitoksesta. Ken tietää, ehkä minun tapauksessani tapahtuukin yllättävästi jotain positiivista ja saan Kelasta jopa jonkinlaisen avun tilanteeseeni... Who knows.

Voisin tietyisti mennä takaisin töihin, hankkia potkut nukkumalla ja paskomalla pitkin työpaikkaa, mennä työkkäriin ja saada huomattavasti enemmän rahaa, ilman että minua pakotetaan leikkaukseen johon en todellakaan halua ja joka tekee minusta työkyvyttömän loppuelämäksi. TIEDÄN että moni avanteen kanssa elävä tekee normi töitä, mutta oma näkemykseni oli avanteen kanssa se, etten voinut edes käydä ulkona, koska sidos lähti irti ja haju olikin sitten sen mukainen. Ihanaa tulla helsingistä junalla pidellen avannepussia ettei paskat leviäisi pitkin junaa. Ei kiitos. Ja sellaisen kanssa pitäisi työskennellä fyysisesti (semi) ja henkisesti raskaassa työssä.

Jotain positiivista sentään, josko sekään kovin positiivista on.. En ole ihan varma vielä. Lääkäri laittoi Kelalle B todistuksen jossa suosittelee työkyvyn arvioimista ja mahdollisesti uudelleen koulutusta. No koulunpenkillehän tästä sitten vaan. Missäköhän ammatissa ei ole stressiä, voi juosta paskalla puolentunnin välein, ja saa olla saikulla puolet ajasta ilman että siitä aletaan valittaa... Niin ja ei saa olla vuorotyötä, koska se jos mikään pistää pakin sekaisin.

TIES leikkauksestakin oli puhetta ollut kirurgin kanssa, joka hänkään ei ollut kuullut koko asiasta (NO SHIT!). Lääkäri ilmoitti sitten puhelimessa, että he olivat käyneet internetissä katsomassa ja totesivat että leikkaus on vasta kokeiluasteella... Niin no taisin kyllä sanoa herra lääkärille jo käydessäni, että kyseessä on kokeiluasteella oleva leikkaus jonka lopulliset tulokset pitäisi tulla vuoden 2011 aikana...

No mutta... Vuotta 2011 odotellessa.