Tänään tuli kaksi B-todistusta, toinen sairauslomasta, ja toinen kuntoutustarpeesta. Ja laskuakin (poliklinikka käynti mukana) tuli sitten melkein 70e. Kallista olla sairaana suomessa, etenkin jos ajattelee että on sairaspäivärahalla joka on surkean pieni. Kyllä taas on niin positiivinen mieli, että hohhoijaa.

Jännä, että viimeksi kun sain sopeutumisvalmennusta varten tuon B-todistuksen oli lääkäri selittänyt ummet ja lammet, ja tuli sellainen olo, että hitto kun olenkin sairas yksilö :D Nyt taas luin uutta todistusta, eri lääkärin kirjoittamana, ja mietin, että noinko vähäinen sairauteni sitten onkin. Ja tämä lausunto menee sopivasti sinne Kelaan jossa päättävät, että eihän tuo kuulosta pahalta ollenkaan, ei sairaspäivärahaa tälle!

Noissa todistuksissa pitäisi aina vähän liioitella tai ainakin kertoa juurta jaksain ihan kaikki pikkujututkin, etenkin sellaiset jotka menevät Kelaan. Tosin samoin, jos haluaa ensiapuun, pitää liioitella oikein kunnolla. Se, että paskoo veriripulia, oksentaa ja on niin pahoissa kivuissa että huutaa tuskaansa, ei ole hyvä syy mennä vielä ensiapuun. Etenkään ambulanssilla. Elämässä sitä oppii kaikenmoista :)

Tällaista tänään.