Haluaisin jo naimisiin. Joskus nuorempana laitoin itselleni rajan, jos en ole 30 vuotiaaksi mennessä päässyt naimisiin, en naimisiin mene. Koska haluan itselleni täysin valkoisen hääpvun ja hunnu, ja mielestäni kovasti paljon vanhempi, kuin 30v näyttäisi vähän hölmöltä. Tämä on siis vain joku päähän pinttymä minulle, ei sen kummoisempaa, tottakai voi mennä valkoisissa ja hunnun kera naimisiin vaikka 50 vuotiaana jos itsestä siltä tuntuu. Tosin olen sen verran vanhanaikainen, että jos on lapsia, tai toinen liitto tiedossa niin valkoinen hunnullinen hääpuku ei ehkä ole paras vaihtoehto. Joidenkin mielestä valkoiseen huntuiseen hääpukuun ei saisi pukeutua, ellei ole neitsyt. Se on ehkä nykymaailmassa jo PIKKAISEN liikaa vaadittu. Sellaisia pareja on kuitenkin aika harvassa. Itselläni on kyseessä muutenkin ihka ensimmäinen parisuhde, minulla ei ole ollut edes mitään teinisäätöä koskaan kaksilahkeisen kanssa, ei kyllä yksilahkeisenkaan :D Mikään puhdas pulmunen en tosi ole, mutta kukapa olisi?

Minulle naimisiinmeno on tärkeää siksi, että olen aina ollut (vanhanaikainen) sitä mieltä, että ensin mennään naimisiin, ja sitten vasta muutetaan yhteen. En tiedä mistä ajatukseni tulee, ehkä olen vain nuorena lukenut liikaa keskiaikaromaaneja. Tosin elän tällä hetkellä avoliitossa, joten sekin siitä. Mutta minusta tuntuisi paremmalta, jos olisin naimisissa. Lisäksi rakastan miestäni. En tarvitse siihen 10 vuotta jotta voin sanoa haluanko viettää lopun elämääni avomieheni kanssa vai en (miehet useimmiten tarvitsevat). Tottakai kumppaniin pitää tutustua hyvin, mutta ehkä sairautenikin takia, kaikki mitä ihminen voisi yrittää salassa pitää kumppaniltaan, ja ne vastenmielisimmätkin asiat ovat tulleet jo julki. Joten jos mies tuossa vielä kerran on, niin kait se minua oikeasti rakastaa. Ja jos rakastaa, niin miksei sitten virallistettaisi suhdettamme.

Haluaisin keskiaikateemaiset häät. Hääpuvun olen jo miettinyt tarkkaan, tiedän jopa mistä sen ostan ja mistä tilaan kaasoille hääpuvut, keskiaikateeman mukaiset tietysti. Enää siis oikeastaan puuttuu kosinta. Haluaisin perustaa hääbloginkin, jonne saisin kaikki mietteeni tunkea. Etsimisestä huolimatta en ole löytänyt yhtäkään hääblogia jossa aiheena olisi keskiaikahäät tai keskiaikatyyliset häät. Mutta onhan se naurettavaa alkaa pitämään hääblogia jos ei ole edes vielä kihloissa. Ehkä en koskaan kihloihin edes pääse. Ja kiirekin alkaa tulla, vuonna 2011 nimittäin täytän sen pelätyn 30. Tosin vasta loppuvuodesta, mutta silti, tiukalle vetää. Tässä pitää siis alkaa miettiä joko toisenlaista hääpukua, tai hieman siirrellä vuosia. Olisiko se niin paha jos olisikin jo 31 tai 32...

Ihastuttavia pukuja, tämä valkoisena:

armstreet.com/image/150/big_img_2008052833414.jpg

Tämä laahuksen kera:

http://www.dornbluth.co.uk/?page=shop/flypage&product_id=232&ps_session=9e18536f38b94a6d838fbd1036a4197f

Ja tämä, jos minusta joskus tulee rikas:

www.rivendellbridal.com/titania.html

Toivottavasti linkit toimii :)

Mutta nyt kun sain purkaa pahimmat paineet, niin en rääkkää teitä tämän enempää :D