Eilen ostettiin ensimmäinen yhteinen joulukuusi, tekosellainen :) Ja vielä kaikenlisäksi musta :D Ei kuusesta oikeasti edes erota onko se vihreä vai musta, mutta mustassa oli kivoja hopeisia sävyjä oksissa jo valmiiksi, joten valitsimme sen. Ja vihreät kuuset lisäksi maksoivat aivan törkeästi, joten miksi pistää sellainen rahasumma vain värin vuoksi. Tykkäämme mustasta kuusestamme todella paljon :D Kuusen alle minun piti saada laittaa jo kaikki lahjat jotka tähän mennessä on hankittu. Kasa varmaankin kasvaa vielä parilla lahjalla. Ainakin hauvelille pitää jotain pikkuherkkua vielä hankkia ;)



Minka-koirakin halusi kuvaa, muttei raukka mahtunut, niin piti sitten oikein posettaa erikseen kameralle :)



Tässä kasa lahjoja vielä jotka menevät perheelle. Vietämme aina perhejoulua siskoni-, veljeni perheiden sekä vanhempieni kanssa (yleensä mukaan tulee vielä isänpuolen täti ja setä). Avokki menee valitettavasti omille vanhemmilleen, mutta pyhitämme sitten aattoillan toisillemme, ja Harry Potter Legoille ;)

 

Tavallaan on ihanaa viettää perhejoulua, mutta toisaalta olen hieman kateellinen hyvälle ystävälleni joka viettää kaveri jouluja. Se voisi olla myös ihana kokemus, eikä tarvitsisi stressata sukulaisia. Ja jouluruoatkin olisivat hieman erilaisia ja takuulla maittavia :D Ristiriitaisia nämä joulut. Tosiaan ihanaa että voi perheen kanssa joulua viettää, kaikki ovat vielä elossa ja hyvissä voimissa (allekirjoittanutta lukuunottamatta). Ja onhan se ihana nähdä perheen pienimpiä joille voi ostella niitä leluja lahjaksi joita itse haluaisi, muttei kehtaa ostaa XD Siskontyttö vielä kun vähän kasvaa saa varmasti uusimmat Moxie Girlzit sun muut meikäläiseltä :)

Hauskaa joulun odotusta kaikille :)