Kuinka paljosta ihmisen pitää olla valmis luopumaan kumppaninsa vuoksi? Minusta alkaa tuntua siltä, että luovun koko ajan joistain itselleni tärkeistä unelmista, matkustaminen, naimisiinmeno ja häät, omakotitalo, auto jne. Kumppanini ei kuitenkaan ole joutunut luopumaan yhdestäkään omasta unelmastaan sillä hänellä ei ole kummoisia unelmia. Olen joutunut luopumaan jo niin paljosta sairauteni takia ettei ole oikein joutua luopumaan kaikesta lopusta kumppanin vuoksi. Kuinka paljon haluan suhdetta senkin yli, että en tule koskaan saamaan sitä mitä elämältä eniten olen halunnut?

Ongelmani on, että suhteemme on ihan hyvä, kotimme on mukava ja kumppanini on kiltti, hellä, ymmärtäväinen, herkkä ja kaikinpuolin hyvä mies. En usko että tulen löytämään parempaa. Tai sanotaan että en tule löytämään varmaan uutta miestä ollenkaan. Eli jos en pidä tästä kiinni joudun elämään elämäni yksin. Minulla kun ei ole oikein mitään annettavaa. En ole kaunis, en rikas, en mitenkään erikoinen ihmisenä, kiltti tms. Olen ihan tavallinen ihminen kaikessa outoudessanikin ja minunlaisiani on 999 tuhannessa. Kannan vielä sairauteni taakkaa mukana joten mies kuin mies varmasti löytää minuakin paremman vaihtoehdon. Onko siis järkeä lähteä suhteesta joka periaatteessa on ihan hyvä, ja ehkä ainoa jonka koskaan tulen saamaan. Vai ovatko ne  unelmat niin tärkeitä etten voi  niistä luopua?

Olisi helppoa vain olla, mutta silti mietin asioita. Olenko vain liian mukavuuden haluinen? Etsin elämääni jotain sellaista mitä en koskaan tule edes löytämään ja heitän samalla hukkaan suhteen jossa minun olisi varmaankin ollut ihan hyvä olla. Miten aikusen elämä voi olla näin vaikeaa. Vai olenko suhteessa mentaliteetillä "jos löytyy jotain parempaa, olen valmis lähtemään. Jos ei, pysyn tässä". Se taas olisi aikamoista huijausta kumppania kohtaan. Tosin jos kumppanini ei halua naimisiin kanssani, eikö hänkin ole suhteessa vastaavalla mentaliteetillä?

Ja kyllä rakastan avomiestäni koko sydämestäni mutta rakkaus ei aina riitä. Etenkin silloin kuin uhrautujana on vain toinen osapuoli suhteessa...