Kaksi päivää hirveissä kivuissa ja ripulissa. Tai no eilen alkoi aamulla vessa ravaaminen, mutta kivut alkoi sitten tuossa illalla. Nyt onneksi pikkasen helpottanut sain syötyäkin. Olikohan joku matkan jälkeinen stressipoksahdus tai mikä lie. Olo oli aamulla etenkin ihan hirveä.

Ei ole koskaan ennen käynyt niin että kun herään olen niin väsynyt että näen puoliksi unta samalla kun käyn vessassa. Tänään aamulla kävi niin ja kokemus oli aika erikoinen. Kuulin unen äänet vielä vessassa ja sitten kun menin sänkyyn olin sekunnissa unessa ja uni jatkui ilman taukoa.

Mutta toivottavasti menee pikaiseen ohi. Piti avokinkin kanssa käydä leffassa ja syömässä. Ehkä sitten huomenna, ellei tämäkin yö mene vessassa istuessa ja pahan olon kourissa. Yöllä hetken jo mietin että pitäisikö soittaa ambulanssi ja lähteä sairaalaan. Mutta tunnetusti ambulanssikuskit eivät lähde mahakivun takia viemaan sairaalaan, vaan olisi pitänyt ottaa taksi. Joten jäin sitten kotiin. Aamulla (eli kun heräsin kolmen maissa) pyörrytti ja oli selkeästi aikamoinen nestehukka, mutta jaffalla ja ripulilääkkeillä selvisin kuitenkin :) Onneksi oli avokki joka lähti kauppaan puolestani. Muuten voisi asiat olla pahemmin.

Tällaista tänään, toivottavasti huomenna jotain mukavampaa :)