Meri & rantaelämä
Merivesi oli juuri sopivan viileää auringon oton vastapainoksi. Vesi oli myöskin niin kirkasta että näki suoraan pohjalle vielä pitkällekin uitua. Käytimme Vistasin rantaa jonne hotellilta oli n. 500m kävely. Rannalla oli paljon myös rantapuoteja ja muutamassa oli XXL kokoinen mallinukkekin. Harmittelin etten sattunut ottamaan nukesta kuvaa, en ole sellaisia koskaan ennen nähnyt :D Mutta isoja kokoja oli saatavilla ja uimapuvutkin oli todella edullisia suomen hintoihin verrattuna. Hieman harmittikin että olin suomesta kauhealla kiireellä ostanut kasan uimapukuja mukaan, paikan päältä olisi löytynyt vaikka millaisia ja halvemmalla.  



Rannalla olevat rantatuolit maksoivat (2kpl tuoleja ja rantavarjo 9e) mutta niin ne maksoivat kaikilla yleisillä rannoilla. Rannalla olisi ollut myös mahdollista vaikka minkämoiseen vesiurheiluun, mutta meitä kiinnosti vain rannalla makoilu. Uiminen oli aivan ihanaa, rakastan uimista ja lilluinkin vedessä aika ahkerasti.



Hotelli
Hotellimme oli Parque De La Paz joka oli lähellä ostoskeskuksia ja rantaa. Aivan mahtava hotelli etenkin hintaa ajatellen. Ruoka tosiaan ei ollut kummoista, mutta nälkä sillä lähti. All inclusiveen sisältyi myös alkoholijuomat ja alkoholia tarjoiltiinkin aika anteliaasti. Onneksi ensimmäisen krapula-aamun jälkeen päätimme, että ilmaisen viinan paikka ei ole meitä varten ja otimme hieman varovaisemmin jatkossa :D Esitteessä sanottiin että huone siivotaan 5 krt viikossa, pyyhkeet vaihdetaan 3krt viikossa ja petivaatteet 1krt viikossa. Siivouksen saimme 4krt. pyyhkeet vaihdettiin kyllä joka kerta, mutta vain pikkupyyhkeet. Isot pyyhkeet vietiin muttemme saaneet tilalle uusia ja petivaatteita ei vaihdettu kertaakaan. Mutta silti huoneisto oli ihan tarpeeksi siisti. Yöt olivat aika viileitä, joten olin oikein tyytyväinen että olin ottanut pyjaman mukaani. Iso parveke altaille oli ihana. Hotelli vastasi muutoinkin mielestäni hyvin matkaoppaan kuvauksia ja oli tasokkaan oloinen.



Oli aivan mahtava loma etenkin kun olimme jo alkuun päättäneet, että emme lähde kulttuurilomalle vaan ihan vain rantalomalle ja shoppailemaan, syömään hyvää ruokaa ja nauttimaan olemisen autuudesta. Matkaseura oli mitä mainioin, parasta suorastaa ja pidensimme ikäämme taas vuosilla sillä naurunmäärällä mitä käkätimme toisillemme, itsellemme ja kaikille muille :D Ja kehtasin jopa kulkea hihattomassa paidassa. En yleensä uimarannoillakaan käy, mutta nyt makoilin siellä kuin vanhatekijä ja totesimme, että harvallapa, miehellä tai naisella, on sitä unelmakroppaa jota meille mediassa myydään. Makkaroita oli siellä sun täällä ja isommatkin naiset käyskentelivät rantakadulla asti bikineissään. Eikä se ketää haitannut, kaikista vähiten naisia itseään. Aivan mahtavaa :)