Pakko nyt vähän hehkuttaa uuttavuotta. Ajatuksena oli siis viettää uusivuosi ihan avokin kanssa kahden mutta saimmekin viimehetkellä muutaman ihanan ystävän kutsuttua meille. Katsottiin hölmöä elokuvaa ja syötiin niin että napa ruskasi. Olin löytänyt oikein makoisan ohjeen mokkapaloillekin (yleensä ne on kovin kuivia) ja omasta mielestäni ainakin oli oikein hyvää :)

Kahdentoista maissa lähdimme ampumaan raketteja. Viime vuonna kun koiramme oli ihan pikkuinen kävimme rannassa katsomassa ilotulitteita. Koiruus oli avokin takin sisällä eikä ollut moksiskaan. Tänä vuonna oli yritys hyvä kymmenen, muttei ihan toteutunut :D Jo illalla koiruus pisulla käydessä oli säikähtänyt paukkuja kovasti. Otimme koiruuden mukaan katsomaan ilotulitteita, mutta raukka nökötti minun tai ystäväni sylissä kaverin pipon alla :D Lähdin sitten viemään koiruutta kotiin kun ei kovin tuntunut nauttivan, lähinnä pauketta pelkäsi vaikka itse raketit kiinnostivat kovasti. Vietimme sitten koiruuden kanssa hetken ihan kahden kesken sohvalla loikoillen muiden katsellessa ilotulitteita. Ensi vuonna jäänkin sitten ihan suosiolla hauvan kanssa kotiin :)

Tänään käytiin M:n kanssa tekemässä viimeisiä ostoksia  matkaa varten. Mukaan tarttui ripulilääkettä ja juomaa. Pyjama kun yöt on kuulemma kylmiä, kesäkengät (minulla ei tällä hetkellä ole mitään pikkukenkiä kun koiruus on pistänyt ne parempiin suihin), aurinkovoidetta ja kaikenmoista kivaa pientä. Rintsikoitakin ostin kolmet alennuksesta kun huomasin ettei minulla taida olla kuin kolmet käyttökelpoiset. Viimeksi olenkin ollut matkalla vuonna 2006 jos en ihan väärin muista, joten tulee todella tarpeeseen tämä reissu :D Vielä pitäisi saada aurinkolasit, pieni käsilaukku ja vähän hienommat pikkukengät. Mutta ajattelin ostaa nuo kaikki sitten paikan päältä, niin ei tarvitse raahailla edestakaisin. Jos vaikka saisi hieman edullisemmin kuin täältä kotosuomesta.

Tänään onnistuin sosiaalityöntekijällekin saamaan ajan parin viikon päähän :) Ihanaa kun senkin homman sai hoidettua.

Olo on tänään oikein hyvä, murheet siirretään huomiseen ja nautitaan tästä hetkestä :)