Huhhuh nyt on siivottu ja huhkittu. Äiti tulee huomenna kun lähdemme risteilylle, niin hän jää hoitamaan koiruutta. Kävimme avokin kanssa shoppailemassakin mutta pettymys oli suuri kun nukkea jota etsimme ei löytynyt. Avokki nimittäin lupasi ostaa ystävänpäivälahjaksi minulle Moxie Teenz Tristen nuken. Mutta tosiaan niitä ei mistään kaupasta löytynyt. Joten piti sitten tilata netistä ja hintaa nukelle tuli aikas paljon. Mutta kun lahjaksi saa, niin ei sitä voi kieltäytyäkään :D Tosin herrasnaisena tarjouduin maksamaan itse puolet, mutten saanut :D

Itsekin ostin ystävänpäivälahjaksi miehelle kaulahuivin (piti neuloa sellainen joululahjaksi, mutta ei onnistunut mitenkään päin), uusimman Fingerpori-sarjakuvakirjan ja olut-tuopin jota oli halunnut jo pidempään. Yleensä siis emme ystävänpäivänä erikoisemmin hemmottele toisiamme lahjoilla, mutta jotenkin nyt tällä kertaa molempien teki mieli vähän lahjoa toista :P Liittynee varmaan taannoiseen kriisiimme.

Onnistuin vihdoin hakemaan apteekistakin tuhannet pilleripakettini eikä edes tullut kalliiksi vaikka niin luulin. Kaksi purkkia solusalpaajia, panacodia 50kpl ja yksi purkki litalginia. Onneksi noista kahdesta ekasta saa kelan etuuksia muuten olisi tullut iso summa, etenkin kun saan noista lääkkeistä sen -70%. Nyt on hyvä löhötä sohvalla kun on puhdasta ja siistiä.

Ja tosiaan pitäisi se toinen blogikin perustaa, mutta jotenkin vain tuntuu ettei ole aikaa ja jaksamista alkaa etsiä taustoja ja miettiä kuvia jne. Persoonallinen blogi on ihana, mutta itse olen sen verran tumpelo etten osaa muuta kuin etsiä perustaustoja ilmaissivustoilta ja lisätä sellaisen. That's it. Ai niin ja haaveilen uudestä kännykästä ja tietokoneesta. Pinkki kännykkä ja sellainen kosketusnäytöllinen tietokone screeni jossa kone on sisäänrakennettu. Ei taida ihan rahavarat riittää. Olohuoneen isompi televisiokin meni rikki ja avokki innokkaana tutkii kauppoja mistä saisi uuden.