Ihan tässä jo meinasi  unohtua kertoa meidän ruotsin risteilystä. Tosin ei kyllä menty maihin ollenkaan kun nukuttiin hytissä XD Oli sellainen rento meininki. Käytiin ensimmäisenä iltana vähän kallistamassa kuppia, ja katsomassa meininkiä. Ja järkytyin siitä että Viking Linella ei ole ollenkaan tanssipuolta enää. Johtuen häiriökäyttäytymisestä HIENOA SUOMALAISET NUORET! Eli diskoa ei ole vaan yökerho muuttuu pariksi tunniksi tanssipaikaksi kun yökerhon oma ohjelma päättyy. Iso pettymys, odotin niin että olisin päässyt tanssimaan. Ja voin sanoa että Silja Lineen verrattuna buffetti ole todella mainio, syötiin siellä peräti kaksi kertaa kun maistui niin hyvin. Eli jatkossa käytetään kyllä Viking Linea koska se on edullisempi ja parempi, vaikkei siellä tanssimaan pääsekään.

Ja pientä shoppailuakin harrastettiin. Löysin täydellisen ihania Guessin laukkuja mutta valitettavasti niiden hinnat oli sen verran korkeita ettei oikein ollut rahaa ostaa sellaista täydellisen ihanaa isoampaa käsilaukkua, joten piti tyytyä vähän pienemään, joka sekin on aivan ihana :) Ja tietysti vaaleanpunainen ;)


 

Hello Kitty kamaakin löytyi, ihana kauppakassi:

Ja meikkipussi :P Ja tuollaisia tyhmiä ankkoja joilla ei ole mitään funktiota mutta ne oli vaan söpöjä :P

Ja avokki tahtoi vielä ostaa toisenkin ystävänpäivälahjan laivalta joten valitsimme yhdessä ihanan romanttisen sydänkorun :)

Muuta ei sitten itselle tarttunutkaan mukaan tällä kertaa, vaikka olihan tuossakin jo aika kivasti. Eikä mennyt mitään mielettömiä summiakaan soppailuun ja ruokiin, pärjäsin 200e koko viikonlopun. Vähänkö olen ylpeä itsestäni :D  ja sain tuliaisetkin äidille, joka hoiti koiraa, ostettua sekä ihanalle bestsissöpiskaverille :) Toisella bestisihanuuskaverille ei tarttunut oikein mitään mukaan, mutta ehkä ensikerralla :)

Ihan mukava pieni risteily vaikka nyt ei ollutkaan sen kummoisempi. Pysyttiin aika paljon hytissä ja katsottiin elokuvia (kannettava oli mukana ihan sitä varten) syötiin hyvin (liian hyvin) ja söpisteltiin. Juteltiin myös josko vuokrattaisiin kesällä viikoksi vaikka mökki jostain jos löytyisi sopivalta paikalta. Pitäisi olla sellainen jossa ei ole muuta asutusta ihan vieressä että saisi tuota reuhupetteri-koiruutta pitää vapaana, saisi sekin nauttia lomasta :) Vanhemmillani on ihan mukava kesämökki, mutta siellä ei ole sähköjä, juoksevaa vettä eikä sisävessaa.  Joten minulle ehkä hieman haasteellinen paikka... Harmi sinänsä kun tykkään lapsuuden maisemista kovasti. Mutta saa nyt nähdä mitä keksitään, ja mihin meillä on varaa...

Ihana talvinen päivä tänään jälleen, toivottavasti nautitte siitä. Kohta se kevät alkaa tulla ja lumetkin sulaa pois.