Tämähän menee nyt ihan hulluksi touhuksi näitten nukkejen kanssa, pitää tosiaan sitä uutta blogia alkaa perustelemaan. Mutta joka tapauksessa; tilasin tuossa viikko pari sitten kolme Moxieta (taas) kun halvalla sai :P Tällä kertaa posti kiikutti minulle kauan haluamani Bryten nuken sekä pissiskaksoset Jaylin ja Sarai. Nuo kaksoset ovat oikeasti niin pissiksen näköisiä ja oloisia että voi elämä :D Mutta pakkohan nekin on saada jos haluaa koko Moxie katraan kokoelmiinsä. Enää puuttuu siis Sasha ja Merin.

Tässä Bryten pukeutuneena tähkäpääksi:

Pissiskaksokset Jaylin ja Sarai:

Ja ystävänpäivälahjaksi avokki oli tilannut minulle Moxie TEENZ TRISTENIN XDXD Ja aivan ihana nukke onkin. Kokonaan nivelletty ja jotenkin paljon sirompi ja liikkuvaisempi kuin Ellowyne nukke. Rakastuin ihan ensi silmäyksellä :) Tristen on myös normi Moxia isompi eli 36cm pitkä. Normi Moxie on siis 26cm.

Tässä Tristen:

Seuraavaksi pakko tilata kunnon aito hartsinen BJD nukke, pari vaihtoehtoa on jo katsottuna. Nyt pitää vain niiden kahden väliltä tehdä päätös ja alkaa säästämään rahaa. Ja hei, psykiatrinen hoitajani sanoi, että on hienoa että olen löytänyt jonkin kiinnostuksen aiheen joka vähän nostaa sieltä masennuksen syövereistä ja saa minut touhuamaan, joten i han luvan kanssa näitä nukkeja nyt hoivailen XD