Eli nyt tulee löpinää Moxie Girlz nukeista joita keräilen. Jos ei kiinnosta lukea nukke höpinää niin suosittelen skippaamaan tämän postauksen. Tarkoituksena olisi ehkä jossain vaiheessa jos saisi aikaiseksi, perustaa ihan oma blogi nukkeja ja lelujani varten (mm: legot ja nukkekotini) mutta saa nähdä jaksanko/viitsinkö. Joten sillä välin joudun postailemaan tänne nukke juttuja ;) Kävin katselemassa netin avaraa maailmaa ja huomasin etten ole muuten ainoa hullu joka keräilee leluja :D Moxeilla on paljon ihan aikuisia faneja, samoin legoilla ja etenkin posliininukeilla ja nukkekodeilla. Eli kyllä me aikuisetkin saadaan nauttia leluista, tosin hieman eri tavalla luin lapset :)

Tänään sain uudet Moxie Girlzit Brian ja Kellanin. Kellan on nukke jota on ainoastaan magick Snow pakkauksessa joka maksaa niin paljon etten nukesta suostu sellaista hintaa maksamaan. MUTTA onneksi BR-Leluilla oli mahtavat netti alennukset joten sain Kellanin pilkka hintaan. Olen sitä jo pitkään halunnut koska se on ainoa punatukkainen nukke Moxeilla ;)

Tässä Kellan:

Kellanilla on ihanat kasvot. Kaikilla Moxeillahan on siis samanlaiset kasvot (tylsää) mutta Kellanilla on pisamia jotka on mielestäni todella hellyyttäviä. Tiedän monia Moxie keräilijöitä joiden mielestä pisamat tekevät Kellanista ruman.

Tässä toinen uusista nukeista Bria:

Moxeissa on toinenkin tummaihoinen nukke Sasha, mutten ole onnistunut löytämään sitä mistään. Ja ihan pakko laittaa vielä yksittäiskuvat Averystä, Sophinasta ja Lexasta.

Avery:

Sophina:

Ja Lexa:

Ja vielä puuttuvia Moxeja ovat siis: Sasha, Bryten, kaksoset Jaylen ja Sarai sekä Merin. Jos joku sattumoisin tietää vielä joistain muista Moxie nukeista joita en ole maininnut niin kertokaa ihmeessä :)

Tässä vielä koko katras: