Jostain syystä ei ole oikein tehnyt  mieli kirjoitella mitään tänne blogille. Ärsyttää nyt tuo hiton kuntoutustuki kun joudun itse hoitamaan kaiken (soitin gastrolle, sieltä kirralle, pyysin erikseen että kirurgi laittaisi nyt lausunnon pikaisesti gastrolle jotta saisin sen kuntoutustuen sieltä joskus). Katsotaan nyt kun TAAS soittelen ja yritän saada lääkäriä kirjoittamaan sitä hiton kuntoutustukea. Gastron hoitajakin hirmu fiksuna sanoi ensimmäisenä, että pitää tulla paikanpäälle, ettei lääkäri tuostanoin vain kirjoita mitään B-todistuksia. Sanoin että kävin paikanpäällä yli kuukausi sitten jotta saisin sen kuntoutustuen, mutta kun ei ole näkynyt tai kuulunut. VITUTTAA!

Päiväsairaalassa menee oikein mukavasti. Pakko sanoa, että on todella ihanaa kun on paikka minne mennä, mutta jossa ei ole mitään pakollisia velvoitteita (muuta kuin aamuinen herääminen XD).

Haihattelijan kanssa käytiin taas risteilylläkin. Oli sellaista menoa että huhhuh, ihan kuin silloin joskus ennen kun oli nuori XD Mutta siitä lisää (ja kuvia) heti kun saan itseni kerättyä kasaan täältä sohvalta :D