Nyt sitä on oltu päiväsairaalassa muutama päivä. Siellä on itseasiassa ihan mukavaa. Kaikki ihmiset ovat täysijärkisiä fiksuja ihmisiä, ja meidät kaikki yhdistää masennus. Minulla ei ole paikasta oikein muuta sanottavaa kuin, että siellä on mukavaa ja viihdyn. Ihanaa kun saa jotain edes touhuttua päivisin vaikka suurimmaksi osaksi istunkin sohvalla lukemassa tai juttelemassa, mutta se on nannaa sielulleni :) Olen aloittanut lukemaan (vihdoin viimein ihan ajan kanssa) True Blood sarjaa ja olen  aivan koukussa kirjoihin, niinkuin sarjaankin :D Ja on ihanaa kun on aikaa lukea, eikä tarvitse vain maata sohvalla tai sängyssä.

Kohta ollaan haihattelijan kanssa lähdössä jälleen risteilylle :D Ei ole rahaa ulkomaanmatkaan, joten risteily on halpa vaihtoehto pienelle reissulle ja maiseman vaihdokselle. Viimeksi ainakin oli oikein rentoa ja mukavaa joten samaa odotan tältäkin reissulta. Haihattelijan seurassa sielukin lepää (ellei sitten tule keskustelua todella korkealentoisista jutuista, kuten usein käy XD). Ajateltiin ottaa pari leffaa mukaan ja kannettava tietokone. Voi sillä aikaa kun muut ahkeroivat Tukholmassa ja shoppailevat itsenäs köyhiksi, rentoutua ja lötvätä sängyssä jutellen, nauraen ja elokuvia katsoen :) Ei voisi kuulostaa paljoa paremmalta ;) Täytyy muistaa myös ottaa kamera mukaan ja ottaa paljon hölmöjä kuvia molemmista XD

Tällä hetkellä olo on suhteellisen tyyni ja neutraali. On ihan hyvä olla oma itsensä vaikka välillä tuleekin ahdistavia ajatuksia. Jotenkin tuntuu sisäisesti suht rauhalliselta.

Kävin muuten ensimmäistä kertaa nyt siinä syömishäiriöryhmässä jossa on siis muitakin ylipainoisia ahmijoita. Ja voi että millainen ihana ryhmä siellä olikaan :D Todella ihanalta vaikuttavia persoonallisia ihmisiä joilla oli jokaisella jotain sanottavaa. Ikähaarukkakin oli 20-55 joka on oikein sopiva kun on vähän kaiken ikäisiä ihmisiä. Nyt pitää sitten vain alkaa muuttamaan elintapojaan ja ruokailutottumuksiaan pikkuhiljaa, liian dramaattiset muutokset nopeasti eivät auta ketään. Tarkoituksena olisi muuttaa elämäntapoja kokonaisuudessaan forever eikä vain pariksi viikoksi. Toivon niin että tippuisi semmoiset 20kg pikkuhiljaa. Mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu :)

Kelan rahoja ja uutta nukkea odotellessa :P