Helvetillinen tähystys tänään. Lääkäri oli ihan mukava (nainen) ja helläkätinen jne. Mutta ai hemmetti että sattui kun pumpattiin mahaan ilmaa. Vaikka koko touhu oli jo ohi ja homma hoidettu maha oli TODELLA kipeä ja pitkään. Lähdin jopa taksilla kotiin, mitä en todellakaan tee kuin äärimmäisissä hätätapauksissa.

No tuloksena oli että suoli on paskana, hieman paskempana kuin ennen. Ahtauma on uusinut, jännä vain etten ole itse huomannut mitään. Lääkäri kysyi tehtäisiinkö pallolaajennus saman tien, josta kuitenkin kieltäydyin ja sain uuden ajan kesäkuulle jolloin pallolaajennus sitten tehdään. Ja jos alkaa oireilla se tehdään jo aiemmin. Mutta ensimmäistä kertaa lääkäri sanoi että soita sitten ajoissa että hoidetaan sitten esilääkitykset ja kivunlievitykset siihen hommaan. Ensimmäistä kertää lekuri on itse ehdottanut kivunlievitystä...

Ja mikä hupaisinta, lekuri (tai siis tämä rouvahan oli kirurgi) luki papereistani, että olen suostuvainen avanteen laittoon. MITÄ MITÄ MITÄ?!?!?! Sanoin, etten ole MISSÄÄN vaiheessa sanonut olevani suostuvainen avanteeseen. Lekuri oli  hieman hämillään ja kysyi, että onko kantani nyt siis se, että avannetta ei laiteta. Vastasin että kyllä on. Sitten alkoi saarnaaminen tästä TIES leikkauksesta jota odottelen. Siitä ei kuulemma ole mitään artikkeleita, eikä suomessa kukaan siitä tiedä. Sanoin että en tiedä artikkeleista tai suomesta, mutta ruotsin ja norjan suurimmat yliopistolliset sairaalat ovat molemmat mukana leikkauskokeiluissa joten kyllä sellainen leikkaus on olemassa. Mutta kuulemma se on ihan tuulesta temmattu kokeilu leikkaus kun siitä ei suomessa ole kuultu, jotta näin. Olisi pitänyt sanoa, että ottakaa yhteyttä sinne ruotsin puolelle ja KYSYKÄÄ leikkauksesta ihan itse. Mutten siinä sitten hämmennyksissäni tajunnu.

Jotta näin. Suoli on paskana, ahtauma uusinut ja kauan odottamani leikkaus on vain tuulesta temmattu höpö höpö juttu... Että huonommin ei kait enään voisi mennä *koputtaa puuta*.