Päivä 07  Aliarvostetuin kirja
Mjaa mikähän olisi mielestäni aliarvostettu kirja. No olen aina ollut sitä mieltä, että jostain Kaari Utrion mahtavasta romaanista pitäisi tehdä elokuva, mutta en nyt suoraan tiedä onko se kirjan aliarvostamista :D

Päivä 08 Yliarvostetuin kirja
Juoppohullun päiväkirja vaimikäsenytoli. En ymmärrä, että joku oikeasti pitää näistä kirjoista. Ensimmäisen osan luin ja totesin, että yhtälailla voisin mennä juttelmaan kulmakuppilaan pahimman spugen kanssa, olisi ainakin hieman eläväisempää selostusta elämästä. Ei vain kolahtanut, ei sitten yhtään.

Päivä 09 Kirja, jota vastoin ennakko-odotuksia päädyit rakastamaan

Yllätys yllätys, Harry Potterit. Ostin toisen osan tästä kirjasarjasta ensimmäisenä, lähinnä vain sen takia, että kirjasta oli kohuttu julkisuudessa niin paljon (tämä tapahtui joskus vuonna -2000). Ajattelin, että tässä nyt on sitten tämä lastenkirja, että tuskinpa siitä paljoa kostun. NO loppu onkin historiaa. Rakastuin kirjaan täysillä ja minusta tuli suuri Harry Potter fani. Onnekseni  ystävänikin suostui lukemaan tuon ensimmäisen kirjan, ja siitä lähtien olemme olleet molemmat faneja ja juttua on riittänyt jopa omaan fanfiktioon asti.

Toinen yllätyksellinen kirja jota minulle moni haukkui oli Stephenie Meyerin Houkutus. Kesti muutaman vuoden ennenkuin luin tuon ensimmäisen osan pokkariversiona. Ja heti luettuani jäin tarinaan siinä määrin koukkuun, että oli pakko hankkia itselle koko sarja (ja elokuvatkin ovat hankinnan alla). Kirjallisesti tämä sarja ei tosiaan ole mikään älyn riemuvoitto, mutta tarina ja osa hahmoista vain iski minuun. Toisin kuin Juoppohullun päiväkirja, ymmärrän miksi niin moni tähän sarjaan on ihastunut,  ja ymmärrän myös, miksi niin moni ei ole.