Noniin lekurilla käyty taasen ja kuntoutustuki-paperit pitäisi nyt olla sitten tulossa, elikkäs B-todistus tukea varten. Voin huoahtaa helpotuksesta hetkeksi. Sitten jäädään odottelemaan Kelan mielipidettä asiasta. Hehän voivat vielä ilmoittaa ettei ole syytä jatkaa sairaslomaa kuntoutustukena. Näillä näkymin kuntoutustukea tulisin saamaan sitten vuoden loppuun. Sen jälkeen alkaa sitten uusi miettiminen josko se avanne olisi sitten kuitenkin pakko ottaa. Ellei tuosta TIES leikkauksesta (mitä  todella toivon ja peukkuja pidän pystyssä) ole kuulunut mitään uutta siihen mennessä. Jos avanne sitten tulee, niin menee elämä täysin taas uusiksi.

Juuri kun olen voinut alkaa käyttää ihania kotelomekkoja, vartalonmyötäisiä mekkoja jne. Joudunkin luopumaan sitten kaikesta vartalonmyötäisestä, farkuista, vähänkin tiukemmista hameista jne. Eli siinäpähän sitten loppuelämä jossain helvetin gollege housuissa ja paidassa, jepajee. Ja ei avanne vastaisuuteni tosiaan johdu vain ulkonäöllisistä ongelmista ja vaate ongelmista. Avanne tuskin tilannettani  helpottaa millään tavoin. Lisää vain kipuja ja minun tuurillani avanne ei koskaan tule toimimaan niinkuin sen pitäisi, iho rikkoutuu ja levyn vaihtaminen on silloin todella kivuliasta ja vastenmielistä. Ja tiedän tämän, koska minulla on ollut avanne. Ja tietysti parisuhdekin mietityttää. Ulkopuolisen on helppo sanoa, että jos avanne vaikuttaa suhteeseesi, niin ei se mies sitten oikeasti sinua rakastanut ja löydät sellaisen joka rakastaa. Näin minulle avannehoitaja vastasi huoleeni parisuhteesta. Noh, voi kun asia olisikin noin simppeli. Mutta ongelmat avanteen kanssa eivät ole vain kosmeettisia. Suurin ongelma olisi varmasti oma suhtautuminen ja sulkeutuminen avanteen vuoksi.

Mutta yritän nyt tämän loppuvuoden (jos sen kuntoutustuen nyt saan) elää niin hyvin kuin mahdollista nauttien siitä, että minulla on vielä ihana masu, jonka kanssa voin käyttää mitä tahansa vaatteita mitä haluan (vaikka paksukainen olenkin).

Ja vielä loppuun kiitokset ihanaiselle Morrelle joka tuli tueksi ja turvaksi lekurille mukaan. Vaikka onneksi ei tarvinnut alkaa tappelemaan ja lyömään nyrkkiä pöytään. Ehkä Morren vihainen kulmainalta katse oli niin pelottava, ettei lekuri uskaltanut alkaa kettuilla XDXD