Eilen sain sitten aivan mahtavia uutisia kun soitin Kelaan. Olen siis odotellut kiltisti kuntoutustukipäätöstä tässä nyt kaksi kuukautta. Eilen sitten tosiaan tuli soitettua Kelaan... Sain sitten kuulla, että eläkeyhtiöni Varma, ei ole vielä tehnyt päätöstä, joten Kela ei voi tehdä päätöstään ennen Varman päätöstä. Ja Varmalla voi mennä hyvinkin kolme kuukautta päätöksessä. Ja kun Varmalta tulee päätös Kelaan, voi Kelalla taas mennä se sallittu kaksi kuukautta. Eli jos käy todella hyvä tuuri, menee siihen vielä kolmekuukautta, ennenkuin saan rahaa mistään.

Voisin tietysti hakea sossusta rahaa (joka pitää siis maksaa takaisin, heti kun päätös tulee) mutta kaiken tämän paperisodan jälkeen jonka olen jo käynyt läpi kuntotustuen hakemista varten. Että voi ihmistä suoraan sanottuna vituttaa! Että näin meillä suomessa. Mietin vain, että kuka helvetti on tuollaisen päätöksen tehnyt, että tukipäätöksissä saa mennä melkein puolivuotta ennenkuin ne tehdään ja annetaan ihmiselle sitä rahaa. Ja kaiken huipuksi lääkäri hienosti laittoi minulle lekurin ajan joulukuun ensimmäiselle viikolle. Muuten ihan kiva, mutta jos täytyy saada jatkettua kuntotustukea niin pitäisi saada paperit sitten lekurilta ainakin sen 4 kk ennen päätöksen tarvetta. Elikkä... Syyskuun alussa pitäisi alkaa hakemaan tukea uudestaan. Tosin hauska juttu tässä on siinä, että aikaisempi tuki on juuri vasta tullut kun jo pitää hakea uutta.

Tahtoisin TODELLA jutella tästäkin asiasta sen ihmisen (uskon tosin, että siellä on enemmänkin joku eläin tekemässä päätöksiä random nappeja painamassa, koska kukaan normi ihminen ei tee näin idioottimaisia päätöksiä) kanssa joka on päättänyt, että näissä tukien hakemisessa saa kestää näin pitkään. Tervetuloa rahattomuus, häätö ja perijät ovelle. Jos menetän luottotietoni Varman ja Kelan takia, voiko ne haastaa oikeuteen?!?!?!