Jee tänää oli taas gastrolle aika. Eipä siellä oikein mitään muuta tehty kun että lekuri kysyi miten menee, ehdotti läpi kaikki lääkkeet mitä voisin kokeilla ja sain jälleen selittää, että kaikki on kokeiltu. Antoi sitten jonkun uuden pro-biootin nimen jotta saan itse tutkia asiaa. Hän ei henk. koht. suosittelisi pro-biootteja koska niitä ei kuulemma ole tutkittu vielä tarpeeksi. Mutta jos jostain on apua niin kannattaa kokeilla. No itse en myöskään ole mikään pro-bioottien kannattaja koska ne eivät minulla ainakaan tee yhtään mitään, maksavat vain ihan liikaa. Mutta katsellaan nyt sitten jos vaikka tällä kertaa onnistaisikin.

Oli myös puhettä siitä, että josko haluaisin kuntoutustuen avulla lähteä opiskelemaan jotain soveltuvampaa ammattia itselleni. No sehän olisi toki mahtava juttu, tykkään opiskelusta huomattavasti enemmän kuin työnteosta. Ja töissä ollessa tuo mahakin on vasta alkanut oikein kunnolla vittumaiseksi. MUTTA ongelmana on, etten tiedä mitä sitä lähtisi opiskelemaan. Jotain suht simppeliä, kuten vaikka toimintaterapeutiksi tms. Mutta olisiko se työnteko toimintaterapeuttina yhtään sen helpompaa? En oikein usko. Ja sekin pitäisi tietysti miettiä, että mihin sitä voisi päästä opiskelemaan :D Se kun vaatii muutakin kuin vain halun päästä opiskelemaan :D Yliopisto olisi myös aika jees, mutta toisaalta en halua lähteä lukemaan ihan täyttä huuhaa ammattiakaan josta ei voi edes työllistyä, ainakaan kandin papereilla. Mutta sitten taas kestäisi lyhyemmän aikaa se opiskelu ja olen aina haaveillut opiskelevani yliopistossa... No näitä on aikaa miettiä ensi vuoteen asti, sitten pitääkin jo tehdä päätöksiä.

Toki toivon että siitä TIES leikkauksesta olisi kuulunut siihen mennessä jotain... Mutta jotenkin en nyt jaksa senkään puolesta tässä ihmeitä odotella. Sen voin kyllä sanoa, että olo on ihan kaikinpuolin huomattavasti parempi kuin silloin, kun jäin töistä pois. Vaikka huonoja aikoja on tietysti aina välillä, mutta jotenkin on vain helpompi nekin kestää. Tietää että aina tulee se helpompikin jakso.

Tällaista tänään. Nyt eikun opiskelupaikkaa miettimään :P