Ah eilen oli niinkin ihastuttava tutkimus kuin tähystys. Heti ensimmäisenä kun astuin tutkimushuoneeseen sanoin, että kipulääkettä kiitos, tänne kaikki mitä vaan voi saada. No kirurgi pisti kanyylin käteen ja tuli hieman tillintallin olo. Auttoiko se kipuun? No eipä kummoisemmin. Tuskallista oli, mutta onneksi kirurgi oli tuttu ja ammattitaitoinen joten homma hoitui alle 15min. Ahtaumaan tehtiin siis samalla pallolaajennus. Heti kun Homma oli ohi, olo oli paljon parempi. Ei käynyt niinkuin viimeksi, että olin kipeä kaksi päivää. Tänään pääsin lenkillekin joka sujui oikein mainiosti. Eikä maha sanonut mitään. Joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Sitten. Kirurgi sanoi heti kun oli katsonut suoleni, että hän on kanssani samaa mieltä, ettei j-pussia kannata alkaa purkamaan vielä koska se ei ole niin pahassa kunnossa. Jos kykenen elämään sen kanssa, niin hän ei rupeaisi purkamaan. Tosin en tiedä tiesikö kirurgi, että olen sairaslomalla ja hakemassa kuntoutustukea. Mutta kuitenkin, suoleni ei siis ole vielä täysin menetetty :D

Huomasin tuossa lenkkeillessä, että lämpötila alkaa nousta jo liian korkeaksi. En tiedä mitä käy keskikesällä kun lämpöä on yli 30 astetta, pystyykö silloin juoksemaan. Onko se edes turvallista meikäläisen juosta sellaisessa  helteessä? Vesipullo ainakin pitää ottaa mukaan, muuten kuolen janoon :D Tänään olikin vuorossa kävelyä 1min juoksua 5min + 5min ja kävelyä 1min. Eli kävelyaika pienenee ja juoksuaika kasvaa. Ja pakko sanoa, että tänään tuo 10 min juoksua, ei edes tuntunut pahalta, olisin jaksanut pidempäänkin :P Mutta saa nyt nähdä miten tuo lämpötilan nousu vaikuttaa juooksuun.