Oltiin tosiaan Bulgariassa tuossa viikko sitten. En ole ehtinyt postailla tänne vielä mitään kun olen vatsataudissa (tai sitten oma tautini on aktivoitunut oikein kunnolla). Tekee kovaa kävellä edes nämä kodin rappuset yläkertaan ja naama on koko ajan kylmän hien peitossa. Vessassa tulee juostua 10min välein. Kroppa aika paskana ja väsynyt. Tänään sitten kävin vihdoin terkkarissa jossa otettiin ulosteviljelmä. Jos sieltä löytyy jotain, niin ei muuta kuin asianmukaiset lääkkeet, jos taas ei... No sitten ei muuta kuin Meilahteen (tosin voi olla että viikonloppuna joudun muutenin ensiapuun jos ei  nesteet yhtään pysy sisällä). Itse epäilen A-hepatiittia, psykoni epäilee salmonellaa ja terveydenhoitajani ei uskaltanut epäillä mitään. Tiistaina saan vasta tulokset, eli siihen asti pitää kärvistellä. Oma vika tosin, kun en jo aikaisemmin mennyt. Yleensä on vain nämä tällaiset kestäneet sen muutaman päivän ja menneet ohi. Nyt tosin on tullut meikäläiselle täysin uusi oire, ruokahaluttomuus. Joskus teininä, vaikka makasin omassa verilammikossani kylpyhuoneessa öitä kun ei sänkyä viitsinyt sotkea, niin ensimmäinen  ja ainoa ajatukseni oli "mitäs sitä huomenna söisi". Nyt ei tee mieli mitään. Paitsi hedelmämehuja. Eli pieni paasto tässä välissä, tuskin tekee pahaa meikäläiselle ;)

Mutta kuitenkin, elossa ollaan ja matka sujui erinoimaisesti. Mutta siitä sitten myöhemmin kun jaksaa istua tässä muutamaa minuuttia pidempään.

Ai niin, se piti vielä kertoa, että työnantajani juuri soitti, ja kertoi, että on mielestään minulle vielä lomapäiviä velkaa, joten rahaa on tiedossa ;) Hyvä niin, laskuja nimittäin on paljon, eikä tilillä paljoa mitään.