Huomenna se jo on, nimittäin JOULU! Mutta valitettavasti olen huomannut, että televisiokanavat eivät asiaa ole pahemmin huomanneet tässä joulukuun aikana. Miten minusta tuntuu, että ennen tuli aina koko joulukuun ajan melkein yksi jouluelokuva per päivä, ainakin joltain kanavalta. Nyt niitä on tullut koko joulukuun aikana hikiset muutama. Ja tänään ei ole luvassa mitään jouluista ohjelmaa. Jouluihmiselle tämä on suurta tuskaa, kun ei voi edes sitä odotustaan lievittää niillä jouluohjelmilla. Ja huomisen jouluinen tarjonta ei sekään päätä huimaa. Kaikkea kivaa tulee, mutta niissä ei ole mitään jouluista. Vai olenko vain tullut liian vanhaksi ja sentimentaaliseksi?!? Kun en ymmärrä, että esimerkiksi Shrek on aivan mainio jouluelokuva... No, onhan siinä piparkakku.

Yritin ottaa hienoa kuvaa joulukuusesta tänään, ei onnistu uudella "hienolla" kameralla, se kun jostain kumman syystä tarkentaa kuusen valoihin ja koko kuvasta tulee yksi sekamelska :D No sama kuusi ja koristeet kuin viimevuonnakin, niin ei nyt niin tarvitsekaan hirveästi kuvailla. Yleensä ostan uudet koristeet joka joulu, mutta nyt jostain kumman syystä ei ihan mahtunut budjettiin. Ehkä ihan hyväkin, koska kuka oikeasti tarvitsee uudet koristeet joka joulu? Ei kukaan. Ihan pelkkää materialismia sekin, mutta minulle ollut sellainen oman aikuisen jouluni perinne. Kummasti saa joulumielen kun stokkan joulupuolella kekkaloi ja valikoi ihanimmat koristeet kuuseensa. Kävin tänäkin vuonna kyllä katselemassa ja yksi koriste tarttui mukaankin. Mutta näillä eväillä mennään toistaiseksi.

Ai niin, lääkäri oli kirjoittanut B-todistukseen 8kk kuntoutustukea. Ihan kiva, että on vähän pidempi aika ettei tarvitse olla koko aikaa ramppamassa lääkärintodistusten perässä.

Mutta nyt hyvää joulua kaikille! Toivottavasti joulu tulee ilman jouluelokuviakin, eiköhän sen tunnelman muualtakin saa :)

Tässä meidän joulukoiramme, joka ei suostunut pitämään tonttulakkia (ilmekin kertoo kuinka onnellinen jouluhauva meillä on XD).