Eipä ole tullut kummemmin kirjoiteltua pitkiin aikoihin tännekään mitään. En tiedä miksi, ei vain jotenkin ole jaksanut, viitsinyt tai mitä lie. Elämässäkään ei ole tapahtunut paljoa uutta, muuta kuin se, että täytin tuossa pari viikkoa sitten 30-vuotta ja pidin prinsessa teemaiset syntymäpäivät. Oli aivan ihanaa, mutta tulin siihen tulokseen, etten oikein jaksaisi bileitä enää järjestellä. Kaamea stressi :D Miten sitä ennen jaksoikin melkein kerran kuussa järjestää jos jonkinmoiset pippalot. Mutta sitä tämä sairastuminen teettää, ettei vain jaksa samalla tavalla kuin ennen.

Viime viikolla sain lääkärin kirjoittamaan taas puolenvuoden jakson kuntoutustukea. Tosin keskustelimme, että tuskinpa minä puolessa vuodessa mihinkään päin paranen, joten voi olla, että tuleekin kerralla vuoden eläke. Ehkä pääsen vielä vanhalla iällä opiskelemaan jotakin tuon kuntoutustuen turvin, sitä ainakin toivoisin.

Ja joulukin on tulossa kovaa vauhtia. Minulla onkin nyt kaikki lahjat jo paketoitu, kuusi koristeltu ja jouluvalot laitettu. Olemme olleet avokin kanssa selkeästi reippaita tänä vuonna :P Lahjoja on taas kasaantunut aikamoinen kino tänne huoneen lattialle. Vaikka rahaa ei ole, niin joululahjoja on silti tullut ostettua ja tänä vuonna myös tehtyä ihan itse :P En nyt tässä viitsi kertoa mitä kaikkea olen tehnyt, etteivät "tietyt" ihmiset saa mitään vihjeitä lahjoistaan :P

Mutta nyt olisi ajatuksena taas vähän ahkerammin tännekin kirjoitella juttuja :)