Tänään on taas niin väsynyt olo. Johtuu siitä että vietin työkavereiden kanssa perjantaina iltaa muutaman tunnin töiden jälkeen, mikä ei ole kovin hyvä idea vaikka todella mukavaa olikin. Ja lauantaina tuli rakas ystävä käymään ja tehtiin koruja ja juteltiin ihan pikkutunneille asti. Ja nyt olen koko sunnuntain vain maannut ja ollut. Inhottavaa että vaikka meillä oli ystävän kanssa todella rentoa ja ihanaa, väsyin silti ihan tajuttomasti. Avomies kyselee koko ajan että miksi olet noin flegu, tee nyt jotain ettet vain makaa. Yritä nyt siinä selittää että kun en vain fyysisesti saa itseäni liikkeelle, en vain millään.

Ensi viikonloppuna olisi sitten siskon syntymäpäivät jonne haluan kovasti mennä. Toivon vain ettei tule mitään esteitä, mahakramppeja, hirveää ripuli ryöppyä tms. Kuten aika usein tulee jos pitää jonnekin olla menossa. Ainoa huono puoli hommassa on se, että veljenpojalla olisi sitten sunnuntaina synttärijuhlat. Miten sitä sitten selittäisi ettei jaksa. Etenkin kun on veljenpojasta kyse, niin olisi kiva mennä mutta se fyysinen väsymys on niin paha etten vaan saa itseäni ylös. Ja muuten ei olisi niin väliksi, voisin vaikka väsyneenä maata sohvalla äitini luona (missä pojan juhlat on) mutta kun maanantaina pitää sitten vielä mennä töihin. Minua inhottaa tämä, että jos viikolla on jotain ohjelmaa/menoa, olen loppuviikon aivan kuollut. Tai jos viikonloppuna on jotain menoa niin olen seuraavan viikon kuollut. Pakko on välillä käydä kuitenkin tuulettumassa ja sitten ne työt kärsii ja olen väsynyt.

Alkaa niin kyllästyttää tämä väsymys joka on se pahin ongelma. Edes vessassa ravaaminen ei haittaa niin paljoa, koska vessoja aina löytyy mutta sänkyjä ei. Mutta tietysti lääkäreiden mielestä väsymykseni on se pienin vaiva joka johtuu vain siitä että  minä vanhenen, ja niin ihmiselle käy vanhetessaan. Harmi vain että en ole vielä edes kolmeakymmentä, joten siitä tuskin voi olla kyse. Minulta on mennyt keskittymiskyky, muisti, looginen ajattelukyky ja tarkkaavaisuus. Puolivuotta sitten kävin jopa kuulotestissä koska mielestäni en kuule kunnolla mitä ihmiset minulle puhuvat. Kuulotestissä kävi ilmi että kuuloni on ihan hyvä, ellei joka oikein hyvä. Eli kyseessä on ilmeisesti se, etten vain keskity kuuntelemiseen. Eli jos mistä tahansa kuuluu jotain muuta hälinää, en pysty keskittymään siihen yhteen ihmiseen joka minulle puhuu. Rakastin myös lukemista ennen. Luin koko ajan jotain ja sain luettua jopa kaksi kirjaa päivässä. Nyt lukeminen keskittyy tasan ja ainoastaan vessaan. Eli vessassa istuessani luen kirjoja (istun siellä tarpeeksi usein). Tätä nykyä saan luettua noin yhden kirjan viikossa tai kahdessa, riippuen sen koosta. Muualla en pysty keskittymään kunnolla lukemiseen.

Pitäisi oikeasti soittaa lääkärille ja jäädä sairaslomalle, ehkä sitä saisi sitten vähän edes sitä puhtia takaisin kun ei tarvitse sitä töihin säästää...