Nyt on ihan pakko sanoa jotain tästä maahanmuutosta. Katselin taas jotain ajankohtaisohjelmaa jossa käytiin läpi kaikenmaailman maahanmuutto jutut. Ja kävi heri selväksi, että jos ihminen on maahanmuuttokriittinen, hän on rasisti. Minä olen maahanmuuttokriittinen, mutten näe itsessäni kyllä sitä rasistia. Minusta maahanmuutto on mahtava asia. Mikä sen hienompaa kuin eri kulttuureista ja maista suomeen tulevat ihmiset jotka tulevat tänne luomaan uutta elämää, tekemään töitä, perustamaan perheen ja opiskelemaan. Samoin jos oma kotimaa on niin vaarallinen, että siellä ei pysty asumaan, niin on toki luonnollista että muut maat ottavat pakolaisia auttaakseen heitä. MUTTA elintasopakolaiset onkin asia erikseen, ja maahanmuuttajat jotka tulevat tänne vain siksi, että täällä saa ilmaista rahaa ja kaikkea mukavaa sosiaalihuollosta (joka suomalaiselle ei anna kuitenkaan vastaavia apuja).

Minulle ihmisen värillä, etnisyydellä tai kotimaalla ei ole väliä. En ehkä haluaisi parisuhdetta miehen kanssa joka on maasta jossa kulttuuri on kovin erilainen kuin suomessa. Ei siksi, että olisin rasisti, vaan siksi, etten haluaisi yhtään ylimääräistä kitkaa parisuhteeseen. Ystäviä minulla on niin Afrikkalaisista, Aasialaisista kuin suomalaisistakin. Minulle ihminen joka puhuu suomea, ja pitää suomea kotimaanaan on suomalainen, riippumatta siitä onko hänen ihonsa punainen, ruskea, vihreä taikka keltainen.

En ymmärrä, miksi suomeen pitäisi päästää ihmisiä joilla ei ole mitään aikomusta sopeutua yhteiskuntaamme, ei mitään aikomusta mennä töihin tai opiskella eikä minkäänlaista halua kunnioittaa suomalaisia ja heidän kulttuuriaan. Kyllä meidän suomalaisten pitää  tottua muihin kulttuureihin, mikä onkin ihan oikein. Mutta myös maahanmuuttajien pitäisi tottua suomalaisten omaan kulttuuriin. Tämähän ei tarkoita sitä, että ei voisi pitää kiinni myös omasta kulttuuristaan ja tavoistaan kunhan ne ovat suomen lainmukaisia. Valitettavan moni raiskaus onkin maahanmuuttaja taustaisen miehen tekemä. He saavat lievennettyjä tuomioita koska heillä on niin erilainen kulttuuri. Se ei ole oikein. Tosin suomessa ei kukaan saa oikeutta oli uhri tai rikoksen tekijä kuka tahansa, mutta se onkin jo ihan toinen aihe.

Eikö suomessa voitaisi satsata siihen, että pakolaisille, ja maahanmuuttajille jotka tulevat kovin erilaisista maista, pidettäisiin vaikka kursseja siitä, miten suomessa käyttäydytään. Naiset saavat vapaasti kävellä kadulla yksin, vaikka humalassa ja puolialasti, silti heitä ei saa raiskata. Naiset saavat tehdä työtä, ja muutenkin luoda oman itsenäisen elämän jne. Perusasioistakin tulee jo aikamoinen tietopaketti. Tällöin kukaan ei voisi ainakaan vedota tietämättömyyteen tai kulttuurien erilaisuuteen. Kulttuurien yhdistymistä tuskin voi edes toivoa, se kuuluu niille kukkahattutädeille jotka toivovat maailmasta ihmeellistä utopiaa. Mutta erilaiset kulttuurit voisivat varmasti elää vierekkäin molemmille mielekkäällä tavalla jos tietoa erilaisista tavoista jaettaisiin kaikille.

Ja kaiken tämän jälkeen, olenko siis rasisti? Ja jos mielestäsi olen, niin perustele vastauksesi.