Nyt ollaan sitten päätetty ihanan ja rakkaan ystäväni kanssa, että tie vie EGYPTIIN! Ollaan molemmat jo vuosia haluttu mennä Egyptiin ja nähdä pyramideja sun muita ja nyt se toteutuu, ja mikä PARASTA saadaan tehdä se yhdessä :D Minulla on tietysti ongelmana etten oikein voi kulkea pitkiä matkoja taikka hengailla monta tuntia ilman vessaa. Mutta hotelli jonka yritämme saada ;) olisi Luxorissa, ihan lähellä kuninkaan laaksoa ja muita nähtävyyksiä, joten voimme hurauttaa niille vaikka taksilla joka päivä aina pariksi tunniksi (toivon että onnistuu paria tuntia jos siellä ei ole vessoja missään) jos siltä tuntuu :D Kaverini onneksi tietää rajoituksistani, joten tuskin sen kanssa tulee ongelmia.

Minulle on sekin tärkeää että mukana on ihminen joka tietää tilanteeni ja sairauteni jne. jos vaikka joudun tilanteeseen etten itse kykene kertomaan. Tietysti toivon että mitään ei tapahdu ja tuskin tapahtuukaan mutta kannattaa aina miettiä asiat kunnolla läpi ennenkuin lähtee ulkomaille suolettomana. Hieman huolissani olen vatsataudista, mutta se kuulemma menee lääkkeillä jopa muutamassa tunnissa ohi. Otan tietysti kyllä suomestakin omat ripulilääkkeet sun muut mukaan, ihan vain varuilta. Ajatuksena on ottaa hotellin all inclusive, joten luulisi että hotellissa edes jonkinlaista hygienia tasoa pidetään yllä ja siellä on turvallista syöpötellä :)

TIlasin muutama päivä sitten uimapukujakin vaikken ollut edes varma olemmeko matkalle lähdössä vai emme :D Tulipahan tarpeeseen. Nyt olisi sitten ainoana esteenä matkan varaaminen ja maksaminen. Toivotaan että hotellissa jonne haluamme on vielä tilaa kun pääsemme yhdessä koneen äärelle. Tai sitten mietitään jokin toinen vaihtoehto, mutta eiköhän tässä matkalle olla lähdössä jokatapauksessa :D

Egyptiä ajatellen olen huolissani hygienian tasosta, joten paljon käsidesiä mukaan. Toinen on tinkiminen. Olen surkea tinkijä (tai en ole oikeastaan koskaan joutunut tinkimään, mutta ajatus tuntuu todella oudolta) onneksi ystävä on semmoinen rempseä nainen joka osaa homman ehkä paremmin :D Tai sitten molemmat seisotaan tuppisuuna ja maksetaan naurettavia summia matkamuistoista kun ei uskalleta alkaa tinkiä XD Ihanaa päästä näkemään oikeaa Arabialaista elämää, en ole koskaan ennen ollut EU alueen ulkopuolella.

Lista on jo tehty kaikesta siitä mitä matkalle tarvitsee mukaan, ja mitkä asiat pitää hoitaa ennen matkaa :D Toivotaan että lento lähtee suht inhimilliseen aikaan ja että molemmat heräämme ajoissa ja pääsemme lentokoneeseen, sitä ei tiedä päästetäänkö meitä ;)

Egyptin aurinko odotellessa :P