Aah tuli juuri mieleen että joulu on tulossa!!! Joulu on mielestäni vuoden paras juhla. Ja vaikka ajattelin että alkaisin juhlia enemmänkin kekriä ja jättäisin joulun hieman vähemmälle huomiolle, huomasin etten vain pysty siihen :D Ja miksi pitäisi? Pienet ilot ne on suurellakin ihmisellä ;)

Tässä joulukalenteri jonka haluaisin :D Hello Kitty tietysti.



Tällaisen aiomme hankkia yhteiseksi joululahkaksi itsellemme avokkini kanssa ;) Ja kyllä, olemme lapsellisia ja aiomme sitä olla niin pitkään kuin henki meissä pihisee :)



Rakastan prinsessa tuotteita, tahtoisin prinsessa pussilakanasetin MUTTA on hölmöä hankkia vain yhdet lakanat yhteiseen sänkyyn XD



Taika astiasarja on aivan ihana, minulla on sitä jo jonkin verran ja aikomuksena on tietysti hankkia lisää :)



Rakastan myös muumimukeja joita minulla myös on jo 8 kpl. Mymmeli on ehdoton suosikkini (mukeissa siis, muutoin se on pikku- Myy).



joululahjalistaani kuuluu myös äidin neulomat lapaset ja pipo :) Itsetehdyt lapaset ja pipot ovat aina ihana lahjaidea!

Mutta tietysti joulussa parasta on ihana tunnelma. Odotan jo innolla sitä kun pääsemme avokin kanssa oman kodin rauhaan (lähdemme molemmat eri suuntiin perheidemme luokse jouluaatoksi) hauvelin kanssa ja otamme kuumat mukilliset glögiä ja odottelemme josko kuusen alla odottavat lahjat voisi jo avata. Koira oli ainakin viime jouluna eniten innoissaan lahjoista XD Ja niitä onkin hauvelille tiedossa ;)

Tällainen älypeli on tulossa Zooplussasta, sekä pehmo nalle.

Stockmannilla olisi ihania keltaisia villamekkoja joihin kuuluu  myös suloinen pipo. Sellaisen ajattelin vielä pakkaspäivien varalle hankkia. Jotakin raukka tarvitsee kylmää vastaan, joten miksei se saman tien voisi olla jotain ihanaa ja suloista ;) Noin muutoin en tykkää koiraani pukea. Ainoastaan sateeseen sadetakki ja pakkasella lämmikettä. Mielestäni sen kummoisemmat vaatteet ei koiralle kuulu.

Ja kyllä, olen materialisti ja tykkään kaikesta hömpästä ja lapsellisesta. Mutta tärkeintä joulussa on kuitenkin se, että saa antaa lahjoja :D mikään ei ole niin ihanaa kuin ostaa läheisille lahjoja ja antaa ne jouluaattona :)

Ihanaa joulunodotusta kaikille. Vielä joutuu jonkin aikaa odottelemaan ;)