Ei mitään uuttaa maailmassa. Paha olo, väsymys on ihan uusissa sfääreissä. Nukun sellaiset 14-16h vuorokaudessa ja silti voisin nukkua enemmänkin. Mutta pakko kait vähän edes hereillä olla ja jotain touhuta, vaikkei huvittaisikaan. Mahassakin on alkanut olla jotain ihme kipuilua aina öisin. Pelkään jo, että vatsakatarrini on muuttunut vatsahaavaksi. Siinäpähän sitten on perkele, suoli ja maha paskana molemmat. Ja tämä lääkkeiden määrä ei tietysti sitä katarria paljoa auta.

Kohta alkaa olla Halloween aika. Itse aion juhlistaa Kekriä ihan vain siksi, että tätä perinteistä suomalaista juhlaa ei taideta oikein missään enää juhlistaa. Miksi juhlia jotain amerikoista hankittua juhlaa, kun meillä on omakin hieno juhla joka on kristinuskon saavuttua muutettua pyhäinmiestenpäiväksi. Joten aion juhlistaa Kekriä tästä alkaen, joka lokakuu. Perinteet kunniaan :) (vaikka toki tällaiselle entiselle gootille Halloween onkin aika mahtava juhla ;)).

Huomasin ilokseni että vanhoja hyviä piirrettyjäkin tulee taas nykylapsille. Matka maailman ympäri, Nils Holgersson jne. Ihanaa ettei kaikki piirretyt ole väkivaltaisia Pokemoneja sun muita taistelu/tapposarjoja.

Nyt vaan odottelemaan pakkasia ja lunta :) Pitää varmaan koiruudellekin hankkia jonkinmoinen talviasu, ettei raukka ihan jäädy jos tulee kovat pakkaset.