Jaa-a se on  nyt joulu sitten ohi. Lahjasaalis oli melkoinen ja jälleen kerran se joulun paras osa (edes ruoka ei mene lahjojen edelle vaikka kuinka syömishäisiöinen olisin!). Lahjoina tuli ihana kaulahuivi, kasvojenhoitotuotteita, leluja ja vähän lisää leluja (lalaloopsy nukke ja Sylvanian families talo, eli ihan lasten leluja kuitenkin XD), ihana pipo, dinosauruskamaa ja vaikka mitä muuta ihanaa. Niin ja toivomani vuoden 2012 kalenteri (tietysti pinkki sellainen). Muutenkin joulu meni aika mukavasti tällä kertaa. Ensin juhlimme koko perheen voimin veljeni kotona, jonne saapui ihka aito joulupukkikin (mistähän saisi oikeasti hyviä joulupukkeja jotka osaisivat jopa näytelläkin... Edes pikkuisen!!) suuren lahjakasan kanssa. Oli ihanaa katsella vähän ylivilkkaita lapsia lahjakasojensa kanssa, tuli ihan oma lapsuus mieleen.  Tädille ei kauheasti lahjoja tullut, mutta johtui ihan siitä, että pukki oli tuonut suurimman osan jo valmiiksi minun omaan kotiin :)

Joulu on kyllä ehdottomasti lempi juhlani. Mikään ei voita joululauluja, joulun tunnelmaa ja jouluruokia.  Ja kuustakin jaksaa ihailla vaikka kuinka pitkään, etenkin kun lahjat ovat sen alla :P Ja koska joulu on lasten juhla, on jouluna sallittua olla exttra lapsellinen ja pistää vaikka leikiksi. Meidän leikkimme tosin avokin kanssa päättyi suht nopeasti kun hänen joululahjaksi saamansa Alien söi koko Sylvanian perheen ja Lalaloopsyn XD JOulussahan täytyy olla myös ainakin hieman kauhun elementtejä ;) Ja koska en ottanut kuvia kuusesta, joulupöydästä tai mistään muustakaan fiksusta kiusaan teitä joululahjoillani (onneksi vain kerran vuodessa ;)).

Ja tiedän, olen niitä kauheita ihmisiä joille joulu on kulutusjuhla ja olen täysin materialisti ainakin sillä saralla. Mutta ainakin myönnän sen. Vaikka toki joulun tunnelma on myös minulle tärkeä sekä tietysti läheiset ja perhe. Koska heillekin on kiva ostaa lahjoja! XD