Kohta se joulu jo tulla jollottaa. Olo on ihan mukava tällä hetkellä. Ilmeisestikin Triptyl niminen lääke vaikuttaa (tarkoitettu mielialan nostamiseen ja pitkäaikaiseen kipuun, lähinnä tuohon kipuun vaikuttanut) ja olo on fyysisestikin hieman parempi kuin yleensä. Raha asiat taas mietityttää kun ei tiedä koska sieltä Kelasta sitä rahaa tulee, mutta eiköhän tässä pärjätä kun on ennenkin pärjätty.

Luin netistä jotain ketjua jossa ihmiset (nuoret) laittoivat joululahjatoiveita. Ihmettelin suuresti että monella oli toiveena lähinnä suklaa ja villasukat ja lapaset. Kuinka ihanaa että nuoretkin osaavat arvostaa tuollaisia ns. pienempiäkin lahjoja. Lahjan kun ei aina tarvitse olla kallis merkkituote ollakseen mieluisa. Itse tiedän jo aika varmasti että äidiltä tulee lahjaksi tumput, pipo ja ehkä villasukatkin, itsetehdyt tietysti. Ja todellakin on mieluisa lahja. Mutta sanotaanko, että nuorempana, sellaisena 13-16 vuotiaana ei välttämättä olisi ollut niitä parhaita lahjoja. Toki kaikkia lahjoja olen aina arvostanut olin minkä ikäinen tahansa, mutta toki jotkut lahjat olivat aina parempia kuin toiset. Nykyään ei ole niin kauheasti väliä. Kunhan on nätti paketti ja lahja hankittu ajatuksella :)

Tänään pitäisi vähän imuroida ja siivoilla joulua varten. Mutta kun ei jaksaisi yhtään. Mutta pakkohan se on, edes kerran vuodessa siivota oikein kunnolla :D Ihan lattiatkin pestä ;)

Vähän olen tällä hetkellä huolissani koiruudesta. Toinen ei syö, makoilee vaan ja nenukin on ihan lämmin ja kuiva. Olisikohan jonkinlainen flunssa tulossa kun välillä yskiikin. Tai sitten on vaan vähän väsyneempi kuin normaalisti ja mamma vain stressaa turhista XD