No niin matka on nyt saatu varattua ja lähdössä ollaan viikon kuluttua. MUTTA ei mennäkään sinne Egyptiin vaan valitsimme yhteisymmärryksessä hieman turvallisemman paikan, elikkäs Teneriffan :) Näin talvella kun ei noita äkkilähtöjä tunnu saavan muualle kuin Egyptiin taikka Kanariansaarille. No mutta lämpöön uima-altaille lojumaan jokatapauksessa, mikäs sen ihanampaa. Vaikka rakastankin pakkasta ja lunta, niin on silti mukavaa päästä hetkeksi lämpöön loikoilemaan, sitten jaksaa taas lumessa ja tuiskeessa tallustaa iloisin mielin :)

Nyt sitten jännitän että millaiset paikat saadaan lentokoneessa. Reunapaikkaa pyysin, mutta siitä olisi pitänyt maksaa lisää ja varausaikakin oli mennyt jo  umpeen. Mukava Aurinkomatkojen myyjä lupasi kuitenkin soitella ja kysellä josko reunapaikka onnistuisi kun kerroin että olisi sairauden vuoksi hyvä saada. Oli hyvä idea mennä suoraan aurinkomatkojen toimistoon varaamaan matka. Netin kautta nimittäin ei tuota samaa hotellia all inclusive vaihtoehdolla löytynyt ollenkaan (samalla hinnalla siis) eikä edes samalle päivälle. Otimme siis all inclusiven hotellista, joten säästämme varmasti sievoisen summan. Tuohon all inclusiveen kuuluu kaikki ruoka ja juomat (kyllä myös alkoholijuomat) mitä vain ikinä hotellilla haluamme :D Varmaankin illalliselle menemme pari kertaa jonnekin ravinteliin, mutta aamupala, lounas ja välipalat varmasti uppoavat hyvin, etenkin kun emme kumpainenkaan ole mitään tuulessa keinuvia kesäheiniä XD

Vakuutuksenkin otin Tapiolalta jos vaikka tulee vatsatautia tms. Epäilen kyllä että mitään tulee. Olen joskus aikaisemminkin ollut Teneriffalla (eri kohteessa) ja söin ja join ihan kaikkea mitä tarjottiin eikä tullut edes vatsa kipeäksi mistään. Tuli taas todettua että kyllä se netti on ihmeellinen kun sitä kauttaa saa vakuutuksenkin muutamalla klikkauksella ja tulostimella heti käteen. Ei tarvitse lähteä erikseen toimistoilta hakemaan.

Nyt vain toivotaan että maha pysyy kurissa eikä ala ryttyillä matkan aikana, etenkään lentokoneessa :D Jotenkin olen kuitenkin aika luottavaisella mielin, että hyvin kaikki menee.
Nyt vain sitten matkaa odotellessa. Kohta pitäisi pakkaseenkin mennä koiran kanssa kävelylle mutta kohta sitä loikoilee altaalla drinkki toisessa kädessä ja kirja toisessa XD