Se on joulukin nyt ohi, ja uutta vuotta odotellaan. Yleensä joulun jälkeen minulle tulee todella surullinen ja ahdistunut oli, kun ei ole enää sitä lahjan odotusta ja ruokien tuoksua jne. Tänä jouluna, tai joulun jälkeen, ei tullut. Ihan mukava juttu. Eli mennyt koko jouluhomma ihan mukavilla mielin.

Sain ihania joululahjoja perheeltä, avokilta sekä ystäviltä. Parhaimmistoa varmaankin ihana kirja joka kertoo keskiaikaisten pukujen valmistuksesta, Christina Aguileran Royal Desire tuoksu (ihanan lempeä), Harry Potter Lego peli ja äidin kutomat ihanat lapaset ja pipot :) Ja koiruuskin sai ihan lempi lahjan, kaksi pientä hiiri-pehmolelua jotka nyt kulkee joka paikkaan mukana. Niin ja sähköhammasharjaa olin kovasti toivonut ja sen sainkin. Sain paljon kaikkea ihanaa, mutten nyt ala kaikkea listaamaan. Perheen kanssa vietetty jouluaattopäivä oli oikein mukava ja lapsukaisista oli paljon hupia :D Illalla sitten avokin kanssa katseltiin jouluelokuvaa, syötiin ja jaettiin lahjat. Ehkä parhain joulu koskaan.

Uudeksi vuodeksi olisi ollut mukava saada jotain touhuttavaa, mutta ilmeisesti kuitenkin vietämme sen ihan kolmistaan avokin ja koiruuden kanssa. Itse pelkään ilotulitteita, enkä oikein osaa niistä nauttia. Mutta avokki kovasti haluaisi ostaa tulitteita, joten joudun varmaan ainakin ne katsomaan :D Ja kyllähän se uuteen vuoteen kuuluu ilotulitteet ja paukkuvan kova pakkanen ;)

Jotta hyvää uuttavuotta kaikille :)